Partner worden?

Samenwerken met gemotiveerde jongeren?

Sluit je dan bij ons aan! Wij draaien verschillende programma’s met scholen en organisaties die met jongeren werken. Uiteindelijk streven we naar een gezond en bruisend Amsterdam voor iedereen. Om dit te bereiken zijn we altijd op zoek naar partners die ons hierbij willen helpen. Dat kan op verschillende manieren. In ieder geval door challenges aan te leveren die door deelnemers kunnen worden uitgevoerd en door met de deelnemers zelf in contact te komen.

 

Onze, super diverse groep, deelnemers is actief op thema’s gelijk aan de SDG’s. Van duurzaamheid tot eenzaamheid en van kunst en cultuur tot sport, werken zij aan concrete challenges op buurt- en soms stadsniveau. Van het organiseren van een vierdaags programma over natuur in de stad voor kinderen, tot een ‘voel je veilig’ sticker voor mensen die ’s avonds bij iemand met zo’n sticker terecht kunnen tijdens onprettige situaties.

 

De matching met potentiële partners is essentieel. Zo vergroten we de impact en de duurzaamheid van de challenges. Uw aanwezigheid bij onze presentaties en speeddates brengt u in contact met gemotiveerde groepen jongeren. Zo krijgt u de kans om jongeren uit te nodigen om challenges en ideeën die aansluiten op uw missie, visie en actuele vraagstukken, samen met hen uit te voeren.

Wil jij hierbij aanwezig zijn of heb je een challenge die door je jongeren opgepakt kan worden?

 

 

Zie jij mogelijkheden voor een mooie samenwerking? Wil je meer weten over partner worden? Neem dan contact met ons op;