Het leiderschapsprogramma

Ambassadeurs van Amsterdam is een gratis leiderschapsprogramma vanuit de Gemeente Amsterdam. Tijdens dit programma ontwikkel je persoonlijke skills door te werken aan een challenge in Amsterdam. De toekomst van Amsterdam is namelijk afhankelijk van jou.

 

  • Gratis en kwalitatief hoogstaand leiderschapsprogramma waarin je werkt aan je skills zoals leren spreken in het openbaar, community building en het opzetten van je eigen activiteit;
  • De mogelijkheid om actief bij te dragen aan de toekomst van Amsterdam;
  • Gratis coachingsgesprekken;
  • Een certificaat van deelname aan dit project;
  • Uitbreiding van je netwerk met organisaties, gemeente en rolmodellen;
  • Je wordt onderdeel van een netwerk aan talentvolle Amsterdamse jongeren en de mogelijkheid om verder mee te bouwen aan AvA.

 

Wanneer is het?

  • Vanaf 13 februari tot en met 24 april
  • Drie zondagen van 13:00 tot 17:00 (13 februari, 13 maart en 24 april)
  • Zes woensdagavonden van 18:30 tot 21:30 (16 en 23 februari, 23 en 30 maart, 6 en 13 april)

 

 

Hoe meld ik mij aan?

Wil jij deze kans benutten? Meld je dan aan! Dat doe je door het aanmeldformulier in te vullen. Daarin beantwoord je vragen over je motivatie en vul je je gegevens in.

 

Vragen of opmerkingen bel mail info@ambassadeursvanamsterdam.nl.

 

 

 

 

 

 

Waar

De bijeenkomsten vinden verspreid door de stad Amsterdam plaats, zoals bij Tolhuistuin en Midwest. Indien noodzakelijk ook online in verband met een Corona-proof aanbod.

 

Vorm

Corona-proof, plenaire-, groepsbijeenkomsten en een activiteit in de stad Amsterdam die je zelf vormgeeft.

 

Coaching

Je werkt in kleine groepjes en krijgt 2 groepsbegeleiders en 3 persoonlijke coachingsgesprekken

 

Beoordeling

je krijgt 360 graden feedback en een persoonlijke referentie van de verschillende coaches, inspiratoren, medestudenten en een officieel certificaat.

 

 

Wat ga je doen?

In negen bijeenkomsten op vette locaties in Amsterdam ga je met een diverse groep van deelnemers afkomstig vanuit alle stadsdelen werken aan een challenge in de stad. Van een actie voor een voetbalveld in jouw buurt tot het organiseren van een festival over verbinding. Van netwerken met een wethouder tot het oprichten van een jongerenprogramma. Tijdens het werken aan deze challenge leer je spreken voor een groep en het schrijven van een projectplan. Daarnaast leer je ook samenwerken en word je bewust van je eigen talent en dat van de ander. Dit programma is actiegericht, dus we gaan vooral aan de slag met jouw idee! Dat doe je in een kleine groep en onder begeleiding van ervaren trainers, coaches en gastsprekers.

 

 

Geïnspireerd? Doe dan mee en meld je hier aan!

 

Ja, ik wil graag meedoen!

check het hier