Amsterdam Clean-up day

In de Transvaalbuurt, IJburg, Dapperbuurt, Bos & Lommer en de Jacob Geelbuurt hebben we samen met kinderen en jongeren de buurt schoon gemaakt! Dit is een initiatief van Ambassadeurs van Amsterdam in samenwerking met Vooruit Jacob Geelbuurt, Dynamo Jongeren, JP Vision, SK Coaching, SportNation, ANMEC en IJburg Schoon.

Deze challenge was stadsbreed: start ook een initiatief in Amsterdam!

 

 

Deze challenge is ontstaan in het bouwers-team van Ambassadeurs van Amsterdam. In veel buurten in Amsterdam is helaas nog veel troep op straat te vinden. De bouwers vonden dat daar iets aan gedaan moest worden. Wat valt daar aan te doen?

 

Een schoonmaak dag! Via de Gemeente Amsterdam en verschillende partners hebben we prikkers en vuilniszak ringen gekregen. Op 4 juli 2021 zijn we de straten op gegaan in de buurt onder leiding van de bouwers. In totaal hebben we in elke buurt tenminste 8 vuilniszakken gevuld!

 

We zijn enorm trots op de bouwers, partners maar vooral op de kinderen en jongeren die mee hebben geholpen met prikken. Laten we Amsterdam zo schoon mogelijk houden en er voor zorgen dat het vuil van de straten verdwijnt!

 

 

Een initiatief van

Ja, ik wil graag meedoen!

check het hier