AvA voor docenten

Wat mooi dat je geïnteresseerd bent in het programma Ambassadeurs van Amsterdam!

Vanaf het schooljaar 2020 – 2021 zal het scholenprogramma, dat ondersteund wordt door Young Impact, hopelijk weer in de fysieke vorm gegeven kunnen worden. In verband met corona, is er voor nu samen met IDFA gewerkt aan een thuisopdracht voor jongeren. Deze kan je aanvragen met je mailadres

 

De opdracht is een korte, laagdrempelige manier om kennis te maken met Ambassadeurs van Amsterdam. Het heeft als doel om jongeren zich bewust te laten worden dat zij, ook júist nu, een positieve impact kunnen maken op anderen in Amsterdam. De opdracht kan in 2 tot 3 uur zelfstandig worden doorlopen, waarbij de jongeren onderzoeken wat zij belangrijk vinden in de maatschappij, waar hun sterke punten liggen en hoe zij deze kunnen inzetten voor iemand anders.

 

De thuisopdracht zorgt voor inspiratie, motivatie en activatie en is juist in tijden van corona en de zomervakantie een leuke manier om jongeren een handvat te bieden bij het organiseren van iets voor een ander. Daarnaast zien we het als een mooie kick-start om jongeren te motiveren om zich aan te sluiten bij het leiderschapsprogramma van Ambassadeurs van Amsterdam.

 

Wil je de thuiswerkopdracht ontvangen, voer dan je e-mail adres in. De thuiswerkopdracht komt dan automatisch in je mailbox.